Nieuw! De Hoogwaardige Boor- en Snijolie!

We hebben weer een nieuw product, namelijk de Hoogwaardige Boor- en Snijolie. Beschikbaar in bussen van 400ml, en met de aanwezigheid van de Smart Straw spraykop die zowel nauwkeurig als breed kan spuiten. Dit product zorgt ervoor dat frictie tijdens het boren en verspanen verminderd en de temperatuur daardoor aanzienlijk lager houdt.

Het voorkomt oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden doordat het frictie aanzienlijk vermindert, ook onder extreme druk. De vierpuntskogeltest heeft laten zien dat onze WD-40 Specialist Boor- en Snijolie zeer doeltreffend smeert. Daarnaast zorgt de goed hechtende foam, die uit de bus komt, ervoor dat het te bewerken metaal zeer goed beschermt wordt.
Bovenal is het geschikt voor alle metalen!

De nieuwe boor- en snijolie uit de WD-40 Specialist-range bewijst dan ook zijn waarde bij snijden, zagen, het draaien op een draaibank, tappen, bij frezen en uiteraard ook bij het boren. Als de olie achter mag blijven op het metaal heeft het daar een beschermende werking. De snijolie blijft vloeibaar. Als de metalen vetvrij moeten zijn, dan laat de snijolie zich heel goed verwijderen met de Snelwerkende Universele reinigingsspray die ook in de Specialistrange van WD-40 beschikbaar is.

Beide producten kun je ook direct bij ons bestellen. Ga hiervoor naar de pagina “verkooppunten”. 

Ervaring boor-en snijolie

Ervaringen door eindgebruikers in Engeland spreken niets als lof over dit product.

Excellent cutting oil – it kept my 40mm hole saw cool and well lubricated when I had to cut a number of 40mm holes in plate of 8mm mild steel – the hole saw is still in great shape and ready to do the job all over again after using WD-40 cutting oil. The design of the can with the fixed nozzle is clever and superior to the detachable red straws that come with other products. – Tom P.

Technishow 2018

Vaklieden in de bouw- en industrie krijgen hiermee dus een speciale hoogwaardige olie in handen. Deze voorkomt oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden.

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is er altijd een mogelijkheid om ons te bezoeken op de Technishow die plaatsvindt van 20 tot 23 maart 2018.
We geven je bij deze Utrechtse show de mogelijkheid om zelf te ervaren, door middel van een demonstratie, wat onze Boor- en Snijolie jullie te bieden heeft.
Ons standnummer is 08.C099. Hier kunnen onze experts je alles vertellen over dit product.

Veiligheidsbladen

Mocht je echter geïnteresseerd zijn in de veiligheidsbladen dan kunt u deze hier vinden. Uiteraard kunnen alle veiligheidsbladen ook gevonden worden op onze website.

Onze andere producten

Naast de nieuwe WD-40 Boor- en Snijolie hebben we natuurlijk ook nog andere WD-40 Specialist producten. Dit zijn bijvoorbeeld de Kruipolie, Siliconenspray, en nog veel meer.
Om te zien wat WD-40 nog meer te bieden heeft wil ik u verwijzen naar deze pagina. Zo hebben we een complete WD-40 specialist range, maar ook een volledige WD-40 BIKE Range.