Soorten smeermiddelen- Men heeft nogal wat keuze aan alle soorten smeermiddelen te op de markt zijn. Het is echter een vergissing om te denken dat je voor alles aparte soorten smeermiddelen nodig hebt. Toegegeven, er zijn altijd klussen denkbaar die echt om een specifiek middel vragen. Maar over het algemeen kan WD-40 Multi-use product, uit alle verschillende soorten smeermiddelen, de oplossing bieden!

  • Het kan gebruikt worden in zeer veel verschillende situaties
  • Het is veilig te gebruiken bij zeer veel verschillende oppervlaktes
  • Het is gelijk en makkelijk toepasbaar voor verschillende klussen

De juiste keuze uit de verschillende soorten smeermiddelen

Het juiste smeermiddel of smeerolie kan het verschil betekenen in zeer veel klussen. Het is trouwens uiteraard niet voorbehouden aan technische vakmensen of hobbyisten. Iedereen wordt weleens geconfronteerd met een noodzaak voor smeermiddelen zoals vetten.

Toch geldt het voor iedereen dat de verkeerde keuze voor de beschikbare soorten smeermiddelen alleen ellende levert.

Je gaat bijvoorbeeld niet met smeerolie aan de gang als er textiel nabij is. Sommige vlekken zijn moeilijk of zelfs niet te vermijden. Maar in de praktijk gaat het er vaak genoeg om dat je het smeermiddel ook bij de hand hebt als je het nodig hebt.

WD-40 Multi-use Product, het smeermiddel voor de meest uiteenlopende situaties. Voor de overige klussen heb je alle keuze uit de specialistische smeermiddelen en onderhoudsproducten van WD-40, namelijk, WD-40 Specialist. Dit assortiment van specialistische onderhoudsproducten is speciaal geformuleerd voor professionals. Deze smeermiddelen helpen bij het oplossen van meer veeleisende taken die goed uitgevoerd moeten worden.

Voor uitgebreidere informatie over de verschillende soorten smeermiddelen, bekijk de specialist product pagina’s van WD-40.

Andere WD-40 producten

WD-40 gebruik je bijvoorbeeld bij bouten en moeren die vastzitten. Het mooie is dan dat het niet alleen als smeermiddel dient. Het helpt gelijk bij verwijderen en voorkomen van roest.  Wil je jouw fietsketting insmeren dan is het aan te raden om WD-40 Dry Lube, WD-40 Wet Lube en WD-40 All Conditions Lube te gebruiken. De ketting zelf ontvet je natuurlijk met de Bike degreaser. Deze video laat zien hoe je jouw fiets het best kunt ontvetten.

Aan keuze ontbreekt het je niet aan soorten smeermiddelen. Ook niet als je op zoek bent naar WD-40.