tracking

WD-40® Siliconenspray in de vakhandel

WD-40 Siliconenspray in de vakhandel

Deze video laat zien hoe onze hoogwaardige siliconenspray in de vakhandel kan worden gebruikt. WD-40 Siliconenspray smeert, is vuilafstotend én beschermt tegen vocht. Deze kleurloze siliconenspray met uitstekende smeereigenschappen is vuilafstotend en beschermt tegen vochtvorming. Het voorkomt dat delen zich vastzetten en kan een hoge drukbelasting aan.

Daarnaast kun je WD-40 Specialist Siliconenspray ook gebruiken in de automotive sector en industriële sector. Bekijk in de volgende videos hoe je WD-40 Specialist Siliconenspray kan toepassen in de industriële sector en hoe je het kan gebruiken in de automotive sector.

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company