tracking

WD-40® Flexible in de keuken

Gebruik WD-40 Flexible om moeilijk bereikbare plekken in de keuken te bereiken.  Het flexibele rietje kan in elk gewenste vorm gebogen worden waardoor je net die vervelende hoek kunt bereiken.

Het 18 cm lange flexibele rietje maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren of punten die een nauwkeurige toepassing vereisen. Het is dus ideaal voor precisiewerk. Daarnaast vermijd je overdosering.

Omdat het rietje in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden kan worden, heb je nu maar één hand nodig om te spuiten. Dit zorgt er voor dat je altijd een hand vrij hebt voor bijvoorbeeld een doek of zaklamp. Demontage is daarnaast ook niet meer nodig.

WD-40 Flexible maakt vastzittende laden los en smeert zodat alles weer soepel kan lopen. Daarnaast verwijdert het olie, vuil, vet en vuil én is het gemakkelijk te gebruiken!

Voor meer informatie over WD-40 Flexible, ga naar de Flexible productpagina

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company