tracking

WD-40® Flexible: bereik onderdelen van jouw auto!

Gebruik WD-40 Flexible om moeilijk bereikbare onderdelen van jouw auto te bereiken. Doordat het flexibele rietje zijn vorm behoudt heb je zelfs een hand vrij om een zaklamp vast te houden terwijl je spuit. Zo kun je nog beter zien waar je spuit en vermijd je overdosering!

Het 18 cm lange flexibele rietje maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren, of punten die precisie vereisen.

Omdat het rietje in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden kan worden, heb je nu maar één hand nodig om te spuiten. Dit zorgt er voor dat je altijd een hand vrij hebt voor bijvoorbeeld een doek of zaklamp.

Voor meer informatie over WD-40 Flexible, ga naar de Flexible productpagina

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company