tracking

Hoe smeer ik mijn auto scharnieren?

Auto scharnieren smeren-  Piepende en krakende autoscharnieren zijn heel vervelend. Maar wat kun je er tegen doen? Spirit racing team laat in deze kleine tutorial zien hoe auto scharnieren gesmeerd kunnen worden met de Hoogwaardig Wit Lithiumspuitvet van WD-40.

De hoogwaardige wit lithiumspuitvet van WD-40  is een dikkere oplossing die langdurige smering biedt. Het druppelt niet en vloeit niet weg. Het werkt daarom uitstekend bij piepende de scharnieren van de auto.

Wil je nog meer tips over auto onderhoud? Laat het onze weten op ons YouTube kanaal.

Wist je dat de producten van WD-40 ook kunnen helpen om je auto weer helemaal glanzend te krijgen? Je leest het in deze blog.

 

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company