tracking

WD-40® spray, ideaal voor elke klus!

WD-40® Multi-Use spray is geschikt voor vele klussen in huis. De brede spray gebruik je voor grote oppervlakten. De nauwkeurige Smart Straw gebruik je voor kleinere oppervlakte en moeilijk te bereiken plekken.

Hoe kan ik de WD-40® Multi-Use gebruiken?

De handige Smart Straw kan zowel breed als nauwkeurig spuiten en zorgt voor de nodige flexibiliteit. De Multi-Use spray is zelfs door het 360° ventiel rechtop of ondersteboven te gebruiken. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt.

Waarvoor kan ik WD-40® Multi-Use spray gebruiken?

WD-40® Multi-Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, penetreert vastzittende onderdelen, verdringt vocht en smeert bijna alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en nog veel meer van de meeste oppervlakken. WD-40® kent meer dan 2000 toepassingen en elke dag komen er meer bij.

‘WD-40® weet er raad mee.’

Bekijk waar de Multi-Use spray verkocht wordt.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company