Hoe kan WD-40® mijn gereedschap onderhouden?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden, ook voor het onderhoud van gereedschap! Hoe kan WD-40 mijn gereedschap onderhouden? Bekijk deze handige tips en houdt het gereedschap in perfecte conditie. Je kunt bijvoorbeeld boorbitjes, moersleutels en mol grepen onderhouden.

Onderhoud van boorbitjes

Het onderhouden en beschermen van boorbitjes is belangrijk, dit zal de levensduur van boorbitjes en draaibanken verbeteren evenals zaagbladen. WD-40® Multi Use beschermt metaal tegen roest en corrosie, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken, verdringt vocht en smeert bijna alles. WD-40 houdt de boorbitjes scherp en ingesmeerd voor toekomstig gebruik.

Hoe kan WD-40 mijn gereedschap onderhouden?
Onderhoud van moersleutels

Het onderhouden en beschermen van moersleutels zorgt ervoor dat deze langer meegaan en goed blijven werken. Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in.

Hoe kan WD-40 mijn gereedschap onderhouden?
Onderhoud van mol grepen

Mol grepen kunnen stijf worden na verloop van tijd met stof, vuil of oliën. Zorg dat ze soepel en effectief blijven werken, bescherm ze met WD-40. Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in. Voor hardnekkig vuil kan een borstel gebruikt worden.

Bekijk de WD-40 Multi Use Spray

Bekijk waar je de Multi Use Spray kunt kopen

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2018 WD-40 Company