Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden, ook voor het onderhoud van gereedschap! Hoe kan WD-40 mijn gereedschap onderhouden? Bekijk deze handige tips en houdt jouw gereedschap in perfecte conditie. Je kunt bijvoorbeeld boorbitjes, moersleutels en mol grepen onderhouden.

Gereedschap onderhoud: boorbitjes

Het onderhouden en beschermen van boorbitjes is belangrijk, dit zal de levensduur van boorbitjes en draaibanken verbeteren evenals zaagbladen. WD-40 Multi Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken. Het verdringt daarnaast vocht en smeert bijna alles!

Door WD-40 Multi-Use-Product te gebruiken op je boorbitjes houdt je jouw boorbitjes scherp en ingesmeerd. Zo zorg je ervoor dat je ze in de toekomst zonder problemen weer kunt gebruiken.

Hoe kan ik mijn gereedschap onderhouden?

Gereedschap onderhoud: moersleutels

Het onderhouden en beschermen van moersleutels zorgt er ook voor dat deze langer meegaan en goed blijven werken. Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het goed in. Op deze manier breng je een beschermende laag aan waardoor je roest voorkomt en jouw moersleutels langer zonder roest kan gebruiken!

Hoe kan ik mijn gereedschap onderhouden?
Onderhoud van mol grepen

Mol grepen kunnen stijf worden na verloop van tijd met stof, vuil of oliën. Zorg dat ze soepel en effectief blijven werken, bescherm ze daarom ook met WD-40 Multi-Use-Product. Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in. Voor hardnekkig vuil kan een borstel gebruikt worden.

Wist je dat je WD-40 Multi-Use-Product ook kan gebruiken om jouw tuin gereedschap te beschermen en te onderhouden? Lees in deze blog hoe WD-40 jou kan helpen in de tuin!