tracking

Hoe kan WD-40® gebruikt worden in huis?

Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden, ook voor klussen in huis! Bekijk deze handige mogelijkheden van WD-40, je kunt bijvoorbeeld wasmachine deurscharnieren, deurscharnieren in huis of vensterscharnieren smeren.

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in huis?
Smeren van een wasmachine deurscharnieren

Een wasmachine is een van de meest gebruikte huishoudelijke apparaten in huis, fijn als deze goed blijft werken. Het deurscharnier van de wasmachine kan na verloop van tijd gaan ‘plakken’ of ‘kraken’. WD-40 Multi Use beschermt metaal tegen roest en corrosie, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken, verdringt vocht en smeert bijna alles.

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in huis?
WD-40 smeert deurscharnieren in huis

Deurscharnieren moeten regelmatig gesmeerd worden. In een deurscharnier hoopt zich stof en vuil op waardoor deuren beginnen te piepen en kraken. Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het over de deurscharnieren.

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in huis?
Smeren van een vensterscharnieren

Venster scharnieren moet natuurlijk gesmeerd worden na verloop van tijd, als gevolg van regelmatig gebruik en de ophoping van stof en vuil van de huishoudens.

Bekijk de WD-40 Multi Use Spray. Wist je dat WD-40 ook actief is op Instagram? Volg ons Instagram-account

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company