tracking

Hoe kan WD-40® gebruikt worden in de tuin?

De lente is begonnen, het is goed weer! Tijd om in de tuin te werken. Met meer dan 2000 toepassingen gebruikt men WD-40 op heel veel manieren, ook buiten in de tuin!

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in de tuin?

Tuingereedschap beschermen – Smeren van de heggenschaar

Je moet een heggenschaar schoonmaken, beschermen en smeren om ervoor te zorgen dat alles soepel en veilig draait. WD-40® Multi Use beschermt metaal tegen roest en corrosie in de tuin, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken, verdringt vocht en smeert bijna alles.

Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in. Voor hardnekkig vuil gebruik je een borstel.

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in de tuin?

Verwijderen van vuil uit een grasmaaier

Tijd om het gras te maaien! Dit gaat natuurlijk het makkelijkst wanneer de grasmaaier goed onderhouden en beschermt is. WD-40 houdt de grasmaaierwielen soepel draaiend en zorgt ervoor dat de grasmaaier schoon blijft.

Hoe kan WD-40 gebruikt worden in de tuin?

Smeren van een poort in de tuin

Gebruik een schone, zachte doek en wrijf over de scharnieren om ervoor te zorgen dat de poort soepel beweegt en ook nog eens stil open gaat!

Bekijk de WD-40 Multi Use Spray

Ontdek waar de Multi Use Spray gekocht kan worden.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company