tracking

WD-40 producten Specialist

WD-40® Specialist®

WD-40 Specialist Assortiment

De hoogwaardige Specialist producten zijn zo geformuleerd dat het professionals op elk gebied de prestatie biedt die ze nodig hebben om hun specifieke klussen goed te klaren.

Kwalitatief hoogstaande prestatie

Het WD-40 merk garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid en is een merk dat mensen kennen en vertrouwen.

Elk industrieprofessional zal je vertellen dat je soms specialistisch gereedschap moet gebruiken als je de klus goed wilt klaren. Dit is waar WD-40 specialist in het spel komt. Het gebruik van WD-40 Specialist producten helpt namelijk bij het oplossen van die meer veeleisende klussen die goed uitgevoerd moeten worden. Vooral als het gaat om die branche specifieke taken zijn onze WD-40 Specialist producten dé perfecte match. Daarnaast hebben al onze gespecialiseerde bussen een Smart Straw applicator en Spray 2 Ways technologie, wat je de ultieme flexibiliteit biedt.

WD-40 Specialist

Het assortiment WD-40 Specialist is het beste in zijn soort voor de behoeften van vaklieden en industriële professionals. Het productassortiment bestaat uit hoogwaardige smeermiddelen, vetten en reinigingsmiddelen.

Zo is onze Hoogwaardig Wit Lithiumspuitvet  zeer geschikt voor zware, metaal-op-metaal toepassingen. Je kunt ook producten gebruiken zoals onze Hoogwaardige Smeerspray met PTFE.  Deze vermindert frictie en slijtage. Of kies onze Droogsmeerspray met PTFE, het laat een droge laag achter en trekt geen vuil, stof of olie aan. Specifiek voor rubber en kunststof is er de Hoogwaardige Siliconenspray, deze is uitstekend geschikt als smeermiddel of beschermmiddel.
Daarnaast is er ook een Boor- en Snijolie, ideaal om snij- en boormachines te beschermen en verbetert de prestaties van jouw gereedschap. Voor een snelwerkende ontvetter op basis van oplosmiddelen die geen resten achterlaat, is de Snelwerkende Universele Reiniger perfect. Als je een reiniger nodig hebt die olie, vuil, fluxresten en condensatie van gevoelige electronica verwijdert, dan is de Snelwerkende Contactspray de perfecte oplossing. En om vastzittende bevestigingen en mechanismen nóg sneller los te maken, hebben we ook onze Super Kruipolie !

Voor meer informatie, bekijk ze een voor een hieronder!

Onze Producten

bohr schneidol Boor- en Snijolie
WD-40 Specialist Droogsmeerspray met PTFE Droogsmeerspray met PTFE
hoogwaardig wit lithiumspuitvet Hoogwaardig Wit Lithiumspuitvet
hoogwaardige siliconenspray Hoogwaardige Siliconenspray
WD-40 Specialist Hoogwaardige Smeerspray met PTFE Hoogwaardige Smeerspray met PTFE
WD-40 Specialist Remmenreiniger Remmenreiniger
WD-40 Specialist Slotspray Slotspray
Snelwerkende Contactspray Snelwerkende Contactspray
snel werkende universele reiningnsspray Snelwerkende Universele Reinigingsspray
super kruipolie Super Kruipolie

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company