tracking

WD-40® partner eerste officiële EK Strandracen

De EK Strandracen

De laatste jaren zit het strandracen enorm in de lift. Wielrenners fietsen in de winter massaal met een mountainbike over het strand om de winter door te komen. Ook de toppers uit het mountainbikecircuit zijn veelvuldig op het strand te vinden. Het is zo populair geworden, dat er dit jaar zelfs een officieel EK Mountainbike Strandrace wordt georganiseerd.

Aanstaande zondag (18 december 2016) staan in Scheveningen honderden fanatieke strandracers aan de start van het Europese Kampioenschap.  Om 09.30 start de Elite recht voor het Kurhaus. De renners zullen eerst een stuk richting het zuiden fietsen, waarna ze naar Katwijk rijden. Daar zullen ze keren en terugrijden naar Scheveningen, waar ze vervolgens opnieuw keren en nogmaals dezelfde ronde doen. Wie in Scheveningen het eerst over de finish komt, mag zich een jaar lang Europees Kampioen noemen. De minder fanatieke mountainbikers kunnen om 10.00 van start gaan in de recreantenklasse.

WD-40 is partner van dit evenement. Zo zullen wij alle deelnemers voorzien van producten om uit te testen. Daarnaast ontvangen deelnemers 30% korting bij Halfords op onze WD-40 BIKE producten, tegen inlevering van een flyer. Met onze producten speciaal voor de fiets, maak je jouw fiets weer in topconditie voor je volgende tocht! Bezoek de strandracen!

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company