matomo

Kenny Belaey op tournee in NBA!

Je zou denken dat mountainbike en basketbal niet samen gaan. Maar Kenny Belaey heeft het tegendeel bewezen! De Belgische triallegende was in december op mini-tournee in Amerika en heeft daarbij diverse shows gegeven in de rust van vier NBA-wedstrijden.

De Amerikaanse NBA is misschien wel de grootste sportcompetitie van de wereld. De allerbeste spelers, de grootste stadions en de mooiste acties. Bij sport op zo’n hoog niveau horen natuurlijk ook vermaak van wereldklasse in de pauze bij. Daarom trok Belaey met zijn mountainbike naar onder meer de stadions van Wisconsin en Chicago Bulls. “Het is altijd fantastisch om voor een enthousiast publiek in dergelijke grote arena’s te mogen optreden. Die halftime shows mag je qua intensiteit gerust met een trialbike wedstrijd vergelijken. Ze zijn kort, maar explosief en spectaculair,” vertelde Kenny.

“Basket in de NBA is waanzinnig snel en atletisch. Een act tijdens de pauze die statisch is, zou dan ook niet werken! Voor zo’n volle zaal voel je écht de energie en dat is heel motiverend. Samen met de muziek en de cheerleaders wordt mijn optreden dan een totaalspektakel. Het is mijn uitdaging om de mensen in de zaal te houden tijdens de halftime. De Amerikanen zijn een dankbaar publiek maar het geeft altijd voldoening als je iedereen meekrijgt,” aldus de negenvoudige wereldkampioen.

Als het aan Doug Morgan van Indiana Pacers ligt, komt er een vervolg: “Kenny geeft altijd het beste van zichzelf als we ‘m naar hier halen voor een Pacers wedstrijd. Het publiek kan niet stoppen met oooing and awwwing, man! Zijn show duurt maar zes minuten maar het is non-stop actie. Daarnaast is hij ook nog eens een topper om mee te werken. Wij willen hem in ieder geval jaar na jaar terug hebben.”

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company