Bereik het onbereikbare!

*Deze winactie is afgelopen*

Voor degene die het nog niet wisten: WD-40 geeft een roadtrip naar Florida weg, ter waarde van maar liefst €5000,-!

Wat kan ik winnen?

Net als andere jaren geeft WD-40 jou de kans op de roadtrip van je leven. Deze keer met Florida als eindbestemming. Zie je jezelf al in een prachtige auto op de eindeloze Amerikaanse snelwegen? Bezoek de prachtige witte stranden in Miami, geniet van de prachtige cultuur in Tampa, bezoek het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten in Key West of ga naar Disney World in Orlando!

Doe mee en win een roadtrip naar Florida!

Hoe win ik een roadtrip naar Florida?

Meedoen is heel simpel. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen! Dat is het! Je hebt je nu opgegeven voor de roadtrip van je leven.

Extra prijzen winnen

Maar er is meer! Dit jaar maak je, naast het winnen van een roadtrip naar Florida, ook nog eens kan op extra prijzen. Heb jij een oplossing gevonden voor een van onze WD-40 producten, dan kun je deze met ons delen. Deze solutions worden allemaal door ons bekeken en, mits goedgekeurd, op de website geplaatst. Als jouw solution op de website geplaatst wordt, krijg je sowieso een kortingsvoucher van €5,-! Daarnaast maak je ook nog eens kans op vele gave prijzen, zoals een GoPro, Smartwatch, kortingsbonnen en nog veel meer!

Gratis tip, bekijk deze pagina voor allerlei handige tips en trucs waarvoor jij WD-40 kan gebruiken. Maak hier een filmpje van en stuur het op!

De winnaar van de roadtrip zal in december bekend gemaakt worden.