tracking

Autotechnica, Here We Come!

Gratis Kruipolie & 10% korting!

Ook dit jaar kunt u ons weer vinden op de Autotechnica te Brussel! Dit jaar vindt deze plaats van zondag (25 maart) tot en met woensdag (28 maart) en geven we jullie daar een busje kruipolie cadeau!

Verder hebben we nog een leuke actie bij Groupauto bij inlevering van de flyer die je bij ons op de beurs gratis kunt krijgen. Wij zijn te vinden bij stand I08 in hal 7!

Natuurlijk heeft de AutoTechnica veel meer te bieden. Lees hieronder meer wat u daar allemaal zou kunnen doen.

AutoTechnica Brussel

De AutoTechnica beurs is dé grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux waar de nieuwste innovaties en de meest succesvolle producten van de automotive aftersales-industrie te zien zijn.

Maak kennis met 400 fabrikanten en exposanten, meer dan 1000 producten en ruim 32.000 toeleveranciers en collega’s. Tijdens AutoTechnica vindt u de belangrijkste topmerken, producenten en leveranciers onder één dak. Van garage-uitrusting tot onderdelen, van smeermiddelen tot tools. Zo zijn onder andere wij, Carfixer, Delphi Technologies, en Kärcher aanwezig op de beurs.

Demonstraties & Workshops

Op de beurs hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn namelijk verschillende vernieuwende cursussen en praktische infosessies waar u eenvoudig uw kennis kan updaten.

Heeft u meer zin in demonstraties en praktische workshops waar u actief uw skills kunt testen? Dat kan natuurlijk ook! Ontdek hoe innovatieve producten zorgen voor sneller of veiliger werk, en dus meer omzet. Fabrikanten, waaronder wijzelf, tonen u graag stap voor stap nieuwe mogelijkheden en technieken.

Kom gezellig langs voor een praatje en dan laten wij graag aan u zien wat WD-40 voor u kan betekenen. Wij zijn te vinden bij stand I08 in hal 7! Daar geven wij u graag onze goedlopende WD-40 Specialist Kruipolie cadeau. Bekijk meer informatie over onze producten.

Openingstijden

Zondag 25 maart 2018 9.00-18.00
Maandag 26 maart 2018 13.00-21.00
Dinsdag 27 maart 2018 13.00-21.00
Woensdag 28 maart 2018 13.00-21.00

Autotechnica, Here We Come!

 

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company