PTFE Wrijving verminderende droogsmeerspray

WD-40 Specialist anti-wrijving smeermiddel met PTFE bevat PTFE dat verbeterde smering biedt. Het laat een droge filmlaag achter die geen vuil, stof of olie aantrekt. Het droogt snel en werkt ook uitstekend als losmiddel voor vormen en matrijzen.
De wrijving verminderende droogsmeerspray met PTFE kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan het gebruikt worden voor elektrisch gereedschap, deur- en venstergeleidingen, sloten en thermoplastische materialen.
Het product komt uitermate goed tot zijn recht wanneer het gebruikt wordt in situaties waar de siliconenspray door de toevoeging van siliconen niet gebruikt kan worden. Het product is namelijk goed toepasbaar op plastic en rubber.

Mocht u nog wat extra informatie willen over wat PTFE exact is, dan kunt u altijd wikipedia even raadplegen.

Product Eigenschappen

WD-40 Specialist, anti-wrijving – droogsmeerspray met PTFE is speciaal ontworpen voor gebruik op metalen, kunststof en glas en is ook geschikt voor temperaturen van tussen de -20° C tot + 250° C.
Dit maakt de droogsmeerspray met PTFE breed inzetbaar en geschikt voor verschillende omgevingen en situaties.

Smart Straw

WD-40 Specialist droogsmeerspray met PTFE heeft de handige Smart Straw spray kop. De Smart Straw heeft het voordeel dat de bus op twee manieren gebruikt kan worden. Het rietje zorgt ervoor dat je nauwkeurig kunt spuiten, met de brede spray kun je grote oppervlakte spuiten. De Smart Straw heeft een 360°- ventiel, hierdoor kan de bus op een aantal manieren gebruikt worden. De bus kan ondersteboven en op zijn kant gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat de bus ook op moeilijk bereikbare plekken gebruikt kan worden.

WD-40 Specialist

Was u al bekend met ons assortiment voor specialisten?
Het verschil tussen WD-40 Specialist en de normale blauwe bus is dat de blauwe bus geschikt is voor 2000+ toepassingen en alles redelijk goed doet.

Het assortiment WD-40 Specialist, waar de PTFE sprays ook onder vallen, is speciaal ontworpen om op 1 eigenschap uitermate goed te presteren. Zo kan ook bijvoorbeeld onze WD-40 Specialist Kruipolie 3x sneller kruipen dan onze multispray.
Bent u geinteresseerd en wilt u meer ontdekken over dit speciale assortiment? Klik dan hier!