Industriële sector

De afgelopen jaren is WD-40 een onmisbaar onderdeel geworden voor iedere gereedschapskist en werkplaats. In de industriële sector is het product een must-have geworden.

Hoe gebruik je WD-40 in de industriële sector?

Multi-Use spray

WD-40® Multi-Use spray is geschikt voor veel klussen in de werkplaats. De brede spray kan gebruikt worden voor grote oppervlakten en de nauwkeurige Smart Straw wordt gebruikt voor kleinere oppervlakten en moeilijk te bereiken plekken. Ontdek meer over de Multi-Use Spray.

De bussen van WD-40 bevatten ook echt de inhoud die op de bus staat. Staat er 450ml op de bus, dan zit er dus ook daadwerkelijk 450ml inhoud in de bus. De bussen maken gebruik van CO2 als drijfgas waardoor u meer bruikbare inhoud krijgt. Ontdek waar de Multi-Use Spray te koop is.

Waarvoor kan de spray gebruikt worden?

De spray kan gebruikt worden voor het onderhouden van machines. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het reinigen en beschermen van metalen oppervlakken. Bewegende en mechanische delen kunnen gesmeerd en beschermd worden. Door de nauwkeurige Smart Straw kan er preciezer gesmeerd worden.

Naast het smeren en beschermen van onderdelen kan de Multi-Use spray ook vocht verdrijven. Zo kunnen mechanismen makkelijk onderhouden worden.

Gebruik verschillende materialen

WD-40 kan op verschillende materialen gebruikt worden. Zo kan het gebruikt worden op metaal, hout, kunststof, de meeste soorten rubber en glas. Doordat het product op diverse materialen gebruikt kan worden is het ideaal voor iedereen, van gereedschapsfabrikanten tot onderhoudsmonteurs.

Hoe gebruik je WD-40 in de industriële sector?

Wrijvingsverminderende droogsmeerspray met PTFE

Het assortiment van WD-40 Specialist biedt verhoogde smering, bescherming en stoot vuil af. Daarnaast is het product toepasbaar van -20 tot 250 graden. Het product kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het smeren van tandwielen en radertjes. Verder kan het ook gebruikt worden voor het smeren van deur- en raamgeleidingen, messen en boren. Door gebruik te maken van de Smart Straw kan het product met precisie worden aangebracht op het te smeren gebied. Het product kan gebruikt worden op zowel metaal, kunststof als glas. Het houdt gereedschappen en machines langer en beter in leven.

De hoogwaardige siliconenspray

Deze formule biedt een uitstekende smering. Het smeermiddel is kleurloos en laat geen vlekken achter. De spray trekt geen vuil aan, plakt niet en geeft perfecte bescherming tegen vocht. Ook is het waterbestendig en blijft het werkzaam onder hoge druk. Het kan gebruikt worden in temperaturen van -35°C tot en met +200°C, met als extra voordeel dat de werking en eigenschappen hetzelfde blijven als de temperatuur veranderd. Het heeft, net als onze andere WD-40 Specialist producten, ook een NSF H2 registratie. Lees meer over de siliconenspray.