Hoe kun je in zo min mogelijk tijd je huis schoonmaken? Het huis poetsen kan vele malen makkelijker en sneller met deze handige tips! Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Zo ook om het huis schoon te maken.

Makkelijk het huis schoonmaken?

Schoonmaak tips, super handig! Maak het huis schoon met deze handige tips voor de badkamer en keuken maar ook voor de ramen.

Met de Franse slag

Verticale poetsacties doe je eens per week, doe dit vooral met de Franse slag. Daarnaast stofzuig je ook je huis wekelijks van boven tot onder. Doe intussen geen andere klusjes, dit kost alleen maar extra tijd. Daarnaast kun je wekelijks ook alles afstoffen. Doe alles op de zoef-zoef-manier, zo kost dit de minste tijd.

Naast het poetsen met de Franse slag doe je per week een uitgebreidere klus. Je kiest een ruimte uit, bijvoorbeeld de keuken, en maakt de koelkast eens grondig schoon. Zo doe je elke week een andere klus.

Ramen wassen

Er zijn verschillende manieren om ramen te wassen. Zo kun je bijvoorbeeld een vaatwasblokje toevoegen aan heet water of pel een ui, snij hem in 4 delen, en doe deze in het water.

Bekijk meer tips om de ramen te wassen

Hoe maak ik mijn huis schoon?

Badkamer poetsen

Reinig eenvoudig de douchekop met WD-40. Spray de douchekop in met WD-40 Multi Use Spray en laat dit vervolgens enkele minuten inwerken. Neem vervolgens een zachte doek en wrijf het oppervlakte zachtjes schoon. Spoel het vervolgens af met water en klaar is de douchekop!

Meer handige trucjes om de badkamer te reinigen

Hoe maak ik mijn huis schoon?

Keuken poetsen

Een mooi glanzende en streeploze afzuigkap, wie wil dat nou niet? Op de afzuigkap ligt meestal een laag aanslag dat bestaat uit vet en door vet gebonden vuil. Verwijder het vuil eenvoudig met WD-40!  Spray het oppervlak goed in, neem een doek of keukenrol en wrijf het gelijkmatig uit.

Let op! Reinig met deze spray geen onderdelen in de keuken die in aanraking kunnen komen met eten.

Meer tips om de keuken te poetsen