tracking

Houdt snoei- en tuingereedschap roestvrij en schoon

Met mooi weer is het heerlijk om lekker buiten in de tuin te werken. Het is daarom belangrijk snoei- en tuingereedschap regelmatig goed te reinigen en beschermen. Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Bekijk onderstaande handige mogelijkheden van WD-40 om snoei- en tuingereedschap te beschermen en reinigen.

Houdt de schoffel, hark en schep schoon

Tijd om te schoffelen, harken en scheppen in de tuin. Dit gaat natuurlijk het makkelijkst wanneer de schoffel, hark en schep schoon zijn. WD-40 houdt de schoffel, hark en schep schoon van aarde, klei en gras, maar ook van zand. Spray het tuingereedschap in met de WD-40 Multi Use Spray en borstel vervolgens het vuil er vanaf. Spray vervolgens nog eens WD-40 op het tuingereedschap zodat er een beschermende laag ontstaat. Zo hecht vuil zich minder snel aan het oppervlakte.

Smeer de snoeischaar en takkenschaar

De snoeischaar en takkenschaar moet schoongemaakt, beschermt en gesmeerd worden om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft bewegen. WD-40® Multi Use beschermt metaal tegen roest en corrosie, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken, verdringt vocht en smeert bijna alles.

Hoe gebruik je WD-40? Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in. Voor hardnekkig vuil kan een borstel gebruikt worden.

Ontdek nog meer om tuingereedschap te onderhouden. Lees de blog over de heggenschaar, grasmaaier en het smeren van de poort.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company