tracking

Hoe kun je boten beschermen en reinigen?

Met warm weer is niets zo heerlijk als het water op te gaan met de boot. Het is daarom belangrijk dat een boot regelmatig goed gereinigd en beschermt wordt. Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Bekijk onderstaande handige mogelijkheden van WD-40 om boten te beschermen en reinigen.

De brede spray (Multi Use Spray) kan gebruikt worden voor grote oppervlakten. De nauwkeurige Smart Straw wordt gebruikt voor kleinere oppervlakte en moeilijk te bereiken plekken.

Hoe kan ik de WD-40® Multi-Use gebruiken?

De handige Smart Straw kan zowel breed als nauwkeurig spuiten en zorgt voor de nodige flexibiliteit. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt. De Multi-Use spray is zelfs door het 360° ventiel rechtop of ondersteboven te gebruiken.

Verwijder vuil van bootmatten

Zijn de matten op de boot vies geworden? Reinig ze eenvoudig met de Multi Use Spray van WD-40. Spray het oppervlak in en laat het enkele minuten inwerken. Spoel de matten vervolgens af met water. Om de matten goed te beschermen, spray je ze na het reinigen nogmaals in zodat er een beschermde laag ontstaat. Vuil hecht zo minder makkelijk aan de matten.

Reinig en bescherm bootapparatuur en koperen bootfittings

Ook handig om te weten: WD-40 reinigt en beschermt bootapparatuur, of spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het in op koperen bootfittings.

Op zoek naar extra krachtige reiniging en bescherming?
Specialist: extra krachtig

Voor extra krachtige werking kan de Degreaser gebruikt worden om te reinigen en voor bescherming kunnen de PTFE sprays gebruikt worden. Ontdek meer over de Degreaser en de PTFE sprays.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company