Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Zo ook om de badkamer te reinigen. Bekijk onderstaande handige mogelijkheden van WD-40 om de badkamer te reinigen.

Douchekop in de badkamer reinigen doe je zo

Last van kalkaanslag op de douchekop?  Volg onderstaande stappen en maak eenvoudig de douchekop met WD-40 Multi-Use-Product schoon!

  1. Spray de douchekop in met WD-40 Multi Use Spray
  2. Laat dit enkele minuten inwerken
  3. Neem vervolgens een zachte doek en wrijf het oppervlakte zachtjes schoon
  4. Spoel het vervolgens af met water en je hebt weer een mooi glanzende douchekop!

Last van roestvlekken? Zo maak je je badkamer weer schoon!

Je hebt de badkamer natuurlijk altijd het liefst zo schoon mogelijk. Maar vaak krijg je toch last van roestvlekken in de badkamer die je badkamer meteen vies laat lijken. Deze vlekken wil je natuurlijk niet op je mooie witte wastafel of badkuip. Gelukkig helpt WD-40 met het schoonmaken van je badkamer. Deze roestvlekken zijn verleden tijd met WD-40 Multi-Use-Product.

  1. Spuit simpelweg wat WD-40 op de plekken
  2. Laat het vervolgens even intrekken
  3. Veeg de oppervlakte met een doekje
  4. En voilá de roestvlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

 

Badkamer reinigen met WD-40 Multi-Use-Product

Last van een piepende badkuipknop?

Piept de badkuipknop? Stop het piepen van de badkuipknop eenvoudig met WD-40 Multi-Use-Product. Gebruik de Smart Straw om nauwkeurig te spuiten op de badkuipknop. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt. Wist je dat de veel van onze producten een 360° spuitkop hebben? Dit betekend dat het ventiel rechtop of ondersteboven gebruikt kan worden. Dit maakt het reinigen van de badkamer en andere plekken nog makkelijker!

Draait jouw make-up spiegel niet meer soepel?

Piept het scharnier van je draaiende make-up spiegel of draait het niet meer zo soepel? Dit kan eenvoudig opgelost worden met de Multi Use Spray van WD-40. Gebruik de Smart Straw om nauwkeurig te kunnen spuiten op het scharnier. Beweeg het scharnier vervolgens om ervoor te zorgen dat de spray op alle plekken terecht komt. Nu draait je spiegel weer soepel! Ook kan WD-40 je spiegel in de badkamer schoonmaken. Lees hoe je de spiegel in je badkamer kunt schoonmaken in deze blog.

Naast het reinigen van de badkamer kan WD-40 uiteraard ook voor andere dingen gebruikt worden. Wist je bijvoorbeeld dat je WD-40 ook kunt gebruiken om de scharnier van je wasmachine te smeren? Wil je weten hoe WD-40 nog meer gebruikt kan worden in huis? Je leest het in deze blog.