matomo

Bereik het onbereikbare! Doe mee en win een roadtrip naar Florida!

Voor degene die het nog niet wisten: WD-40 geeft een Roadtrip naar Florida weg, ter waarde van maar liefst €5000,-!

Wat kan ik winnen?

Net als andere jaren geeft WD-40 jou de kans op de Roadtrip van je leven. Deze keer met Florida als eindbestemming. Zie je jezelf al in een prachtige auto op de eindeloze Amerikaanse snelwegen? Bezoek de prachtige witte stranden in Miami, geniet van de prachtige cultuur in Tampa, bezoek het meest zuidelijke punt van de Verenigde Staten in Key West of ga naar Disney World in Orlando!

Bereik het onbereikbare! Doe mee en win een roadtrip naar Florida!

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Klik op deze link, vul je gegevens in en… dat is het! Je hebt je nu opgegeven voor de Roadtrip van je leven.

Extra prijzen winnen

Maar er is meer! Dit jaar maak je, naast het winnen van een roadtrip, ook nog eens kan op extra prijzen. Heb jij een oplossing gevonden voor een van onze WD-40 producten, dan kun je deze met ons delen. Deze solutions worden allemaal door ons bekeken en, mits goedgekeurd, op de website geplaatst. Als jouw solution op de website geplaatst wordt, krijg je sowieso een kortingsvoucher van €5,-! Daarnaast maak je ook nog eens kans op vele gave prijzen, zoals een GoPro, Smartwatch, kortingsbonnen en nog veel meer!

Gratis tip, bekijk deze pagina voor allerlei handige tips en trucs waarvoor jij WD-40 kan gebruiken. Maak hier een filmpje van en stuur het op!

De winnaar van de roadtrip zal in december bekend gemaakt worden.

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2019 WD-40 Company