matomo

Batibouw Super Winactie

Batibouw supergadgets winactie

Om te vieren dat we dit jaar weer op de Batibouw beurs staan, geven we jullie de kans om super prijzen te winnen!

Wat kan ik winnen?

We zullen tijdens de Batibouw beurs dagelijks van 29 februari tot 8 maart één winnaar via onze sociale mediakanalen (Facebook @ORIGINALWD40.NL én  Instagram @wd40nl) bekendmaken. Iedere  dagwinnaar heeft de keuze uit 5 mogelijke superprijzen. Wat de 5 mogelijke prijzen zijn laten we aan jullie over! Op onze sociale media kanalen kunnen jullie namelijk stemmen welke prijzen in de top 5 prijzen lijst komen te staan.  Dus houd onze Facebook en Instagram in de gaten!

Batibouw Super Winactie

Voorbeeld van de mogelijke prijzen van de Batibouw winactie

Hoe kan ik meedoen?

Om mee te doen aan de super winactie is heel simpel. Ga naar wd40.nl/batibouw, en beantwoord de volgende vraag:

“Wat is de Superkracht van Siliconenspray?”   Vul vervolgens jouw gegevens in en… dat is het! Je maakt nu kans op super prijzen!

Als je één van de gelukkige winnaars bent zullen we je een e-mail sturen. Vervolgens mag je één van de mogelijke supergadget prijzen uitkiezen!

 

Meegedaan met de Batibouw winactie en nu meer weten over WD-40 Siliconenspray?

Benieuwd waar je WD-40 Specialist Hoogwaardige Siliconenspray allemaal voor kunt gebruiken?  Bekijk dan gelijk de verschillende toepassingen van de siliconenspray in de video’s die we speciaal hebben gecreëerd om toepassingen voor de automotive, vakhandel, en industriehandel uit te lichten. Bekijk voor meer informatie over het product de productpagina van de siliconenspray.

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company