Ontdek hoe eenvoudig het is om de fiets en mountainbike schoon te maken met het WD-40 BIKE assortiment. Het assortiment is speciaal ontwikkeld om je fiets het hele jaar door te onderhouden. Met het regelmatig gebruik van de producten van WD-40 BIKE gaat je fiets langer mee.

Schoonmaken fiets

Het schoonmaken en reinigen van de fiets gaat eenvoudig met de BIKE cleaner. De BIKE cleaner verwijdert op hoog tempo vuil, olie en roet van de fiets en bijvoorbeeld de racefiets. Je kunt bijvoorbeeld de pedalen, wielen en spaken schoonmaken. Met de sneldrogende Degreaser kan er perfect vet, roet, vuil en olie verwijdert worden van alle bewegende onderdelen van de fiets, inclusief de ketting!

Maak de fiets schoon met WD-40 BIKE

Ketting smeren

De ‘All Conditions Lube’ is perfect voor fietsers en mountainbikers die graag in alle omstandigheden buiten zijn. Het kwalitatief hoogstaande PTFE zorgt voor maximale smering en vermindert slijtage van de fiets en racefiets. Daarnaast dringt het diep door in mechanismen en zorgt voor een langdurige coating om alle bewegende delen tegen corrosie te beschermen. Het vermindert frictie en slijtage zodat de ketting beter blijft werken. Gebruik het op bijvoorbeeld kettingen, derailleurs en tandwielen. De All Conditions Lube helpt je energie besparen tijdens het fietsen en vergroot het fiets genot! Zo verloopt de fietstocht nog soepeler en plezieriger! Bekijk de informatiebladen voor All Conditions Lube

Wist je dat je met de Slotspray ook de sloten van de fiets kunt smeren? Ontdek de Slotspray

Met deze producten heb je een complete schoonmaakset voor zowel racefietsen als mountainbikes!