De auto onderhouden met WD-40 Multi Use Spray of Siliconenspray is eenvoudig. Bekijk onderstaande handige mogelijkheden van WD-40 om de auto-onderdelen te smeren en piepen te voorkomen. Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden.

Smeer de auto-onderdelen

Spray automatische zijspiegels in met de WD-40 Multi Use Spray om deze soepel te laten bewegen en draaien. Om nauwkeurig te kunnen sprayen is het handig om de bus met Smart Straw te gebruiken. Deze heeft een rietje waarmee nauwkeurig sprayen heel eenvoudig is. Extra handig: het rietje is bevestigd aan de fles zodat deze nooit meer kwijt raakt!

Loopt de ruitenwisserarm niet meer soepel? Zorg ervoor dat de ruitenwissers weer soepel lopen door ze in te sprayen met WD-40. Dit kan bijvoorbeeld met het rietje van de Smart Straw fles. Om een breder oppervlak te bereiken kan de brede spray gebruikt worden.

Voorkom piepen van de vering

Piept de vering van de auto? Als je deze ook inspuit met WD-40 is dat probleem meteen verholpen en wordt autorijden weer een stuk stiller zodat je de muziek van je radio weer kunt horen.

Maak vastzittende moeren los van mistlichten

Niet werkende mistlichten zijn gevaarlijk, zorg ervoor dat de vastzittende moeren gesmeerd worden met de WD-40 Multi Use Spray of Siliconenspray. Gebruik het rietje om nauwkeurig te kunnen sprayen. Zo ga je weer veilig de weg op!

Algemene productinformatie: “Hoe kan ik de WD-40 Multi Use Spray gebruiken?”

De handige Smart Straw kan zowel breed als nauwkeurig spuiten en zorgt voor de nodige flexibiliteit. De Multi Use spray is zelfs door het 360° ventiel rechtop of ondersteboven te gebruiken. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt.

Meer weten over de Multi Use Spray? Lees onze blog over de Multi Use Spray, geschikt voor elke klus!

“Wat is WD-40 hoogwaardige Siliconenspray?”

De siliconenspray is een hardwerkend middel en biedt een uitstekende smering. Het is kleurloos en laat dus ook geen vlekken achter. De siliconenspray plakt niet, trekt daarnaast geen vuil aan, en geeft ook superieure bescherming tegen vocht. Het is ook waterbestendig en het blijft doeltreffend werken onder hoge druk. Het kan daarnaast gebruikt worden in temperaturen van -35°C tot en met +200°C, met als bijkomend voordeel dat de werking en eigenschappen hetzelfde blijven, ook  als de temperaturen veranderen. Het heeft, net als onze andere WD-40 Specialist producten, ook een NSF H2 registratie.

Ontdek meer over de hoogwaardige Siliconenspray

Benieuwd naar het totale assortiment van WD-40? Je ontdekt het volledige assortiment hier, een spray voor elke klus!