tracking

banner superbikes 1920x385
team wd40 british superbikes1 Britse racemotoren

Team WD-40® Britse Racemotoren

GR Motosport Ltd werd opgericht in 1995 uit de relatie tussen sponsor Tony Robinson en rijder Brent Gladwin.

De geboorte van het team kwam toen de voormalige winnende formule van het kampioenschap vroegtijdig werd afgesloten met Brent die door een blessure zijn rijcarrière beëindigde.

Er werd besloten dat de expertise en uitrusting niet verloren mocht gaan en gebruikt moest worden om jonge rijders te steunen door de titel glorie.

Het huidige doel van het team als regerende Britse kampioenen (2016) is om de strategie voort te zetten om jong talent te ontwikkelen, met rijders in de British Superbike Kampioenschappen.

Liam en Mason rijden beiden voor de Stauff Connect Academy die in 2014 is opgericht om jong Brits talent te ontwikkelen en te behouden, dit helpt zowel Mason als Liam om te concurreren in hun respectievelijke kampioenschappen en hun vaardigheden tot het hoogste niveau te ontwikkelen.

Prestaties

  • trophy 13 Britse Kampioenschappen
  • trophy 1 Europees Kampioenschap

Het Team

mason law 18

Mason Law

Mason voegde zich bij het team in 2017 en is het volgende seizoen naar het niveau van de Britse Racemotor gestegen na een succesvol seizoen in het Pirelli Superstock 1000-kampioenschap vorig seizoen. Mason begon op jonge leeftijd te rijden en racete oorspronkelijk in ruwere terreinen. In 2012 stapte hij over op racen op wegen, met onmiddellijk succes; het winnen van het Kawasaki Nationaal Junior kampioenschap in zijn eerste seizoen.

Bijnaam: Outlaw
Verjaardag: 25/11/1995
Geboortestad: Benfleet
Favoriete baan: Cadwell Park

liam delves bsb

Liam Delves

Liam is de jongste rijder in het team en doet mee aan het HEL Motostar Performance-kampioenschap. Liam heeft al vroeg veel belofte en talent getoond en wil zijn klasse laten zien in deze serie. Als vorige NG National GP125-kampioen, weet Liam hoe hij moet winnen en zal hij er zeker naar uitkijken om dit samen met het team voort te zetten. Thuis, gaat Liam graag sporten en videogames spelen.

Bijnaam: Delvesy
Verjaardag: 22/7/2000
Geboortestad: Birmingham
Favoriete baan: Donnington

alistair seeley 18

Alastair Seeley

Alastair Seeley is toegetreden tot het team voor het seizoen 2018. Hij zal racen voor Team WD-40/Stauff Connect Academy in het Superstock 1000 Kampioenschap.

Alastair, wie bekend staat om zijn hardnekkigheid, brengt zijn rijke Britse kampioenservaring mee voor een nieuwe aanval op de titel in een klasse die hij in voorgaande jaren heeft gedomineerd.

Bijnaam: Wee Wizard
Verjaardag: 04/10/1979
Geboortestad: Carrickfergus
Favoriete baan: Snetterton

Sociale feeds

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company